Spar 10-40% på udvalgte vinkøleskabe

En vin kræver gode betingelser for maksimal ydelse, og skal håndteres og opbevares korrekt, for at vinen modnes optimalt og udvikler sine kvaliteter. Vinkendere ved, at vinen skal have den helt rigtige temperatur, for at alle smagene bliver frigjort - dette kan du opnå med et vinkøleskab!

Tilbudden gælder fra d. 19. maj til og med d. 21. maj

Vi har et varieret udvalg af vinkøleskabe, som hver især dækker forskellige behov inden for kvalitet, størrelse og funktionalitet. Fordelen ved vinkøleskabe er, at de kan skabe de samme betingelser, som du vil opnå i en vinkælder. Du finder dem i forskellige størrelser, energiklasser, temperaturzoner, fritstående og til indbygning. Vælger du et lille vinkøleskab har den som regel én temperaturzone, mens de større kølere har to temperaturzoner.

Serveringstemperatur for mousserende vine

6–8°: Lette og enkle mousserende vine
10–12°: Komplekse og fyldige mousserende vine

Serveringstemperatur for hvidvin

6–8°: Lette, enkle, friske og ukomplicerede og ikke fadlagrede hvidvine
10–12°: Medium kraftige og noget komplekse hvidvin, med noget kraftig fylde og evt. lidt fadlagring
12–14°: Kraftige og komplekse hvidvine, men meget fadlagring og stor kompleksitet i smagen

Serveringstemperatur for rødvin

14–16°: De lette, ukomplicerede og oftest unge rødvine uden fadlagring. Fx Beaujolais
16–17°: Mellem kraftige rødvin, der er lavet på fyldige druetyper eller har fået noget fadlagring
17–18°: Kraftige, tung og ofte modne vine, der har fået en del fadlagring eller er lavet på fyldige druetyper